203307003 Ambulans - Simba
203307003 Ambulans - Simba

203307003 Ambulans (Eo_024.203307003)

Marka : Simba
Fiyat : ₺1.301,30  + KDV
KDV Dahil : ₺1.561,56
Dickie Oyuncakları
– Çok sayıda aksesuara sahip büyük oyuncak ambulans (35,5 cm)

– Oyuncak insansız hava aracı, aksesuarlar, ışık ve ses efektleri, 3 yaş ve üzeri çocuklar için oyuncak araç içeren ambulans

• Çok sayıda aksesuara sahip ambulans
– Bu özelliklerle dolu ambulans seti, en iyi oyuncaktır tomurcuklanan genç kurtarma çalışanları için: oyuncak bir ambulans ve oyuncak insansız hava aracına ek olarak, gerçekçi ses efektleri ve daha pek çok harika ekstra bulacaksınız.

• Fütüristik tasarım
– Ambulans, ilk yardım kutusunu kurtarma alanına taşıyabilen, çatıya monte edilmiş fütürist bir drone ile birlikte gelir.

• Geniş ve ferah tasarım
– Ambulansın sedyeyi veya diğer oyuncak aksesuarlarını saklamak için geniş bir iç alanı vardır, bagaj kapağı ise sedyeyi yüklemek ve boşaltmak için bir rampa görevi görür.

• Rol yapma oyunu için mükemmel
– Sette ayrıca, yana monteli teşhis panosuna yapıştırılabilen veya aracın içinde saklanabilen üç adet röntgen görüntüsü bulunur.

• 3 yaş ve üzeri için çocuk oyuncağı
– Ambulansa (35,5 x 13,5 x 18 cm) ek olarak sette ayrıca 1 sedye, 1 ilk yardım kutusu, 3 kart ve 1 drone, ışık ve ışık için 2 pil bulunur. ses efektleri (siren, radyo ve motor sesleri).

Yüksek teknoloji özelliklere sahip oyuncak ambulans Dickie Toys'un bu oyuncak ambulansı, göz alıcı sarı tekerleklerle fütüristik bir tasarıma sahiptir. Ayrıca, tipik bir kurtarma sahnesinin atmosferini yeniden yaratmak için bir dizi gerçekçi ışık ve ses efekti (2 adet 1,5 V AA pil içerir) ile birlikte gelir.

Eğlenceli özellikler

Ambulans seti ayrıca hastalara tanı koymak için üç farklı röntgen görüntüsü ile birlikte gelir. Her resim komik bir hikayeye dayanmaktadır ve çocuğunuzu hayali oyunlara katılmaya teşvik eder. 3 yaş ve üzeri için oyuncak ambulans seti Sette ayrıca ambulansın acil durum mahalline barikat veya engebeli arazi nedeniyle ulaşamaması durumunda ilk yardım çantasını taşıyabilen bir oyuncak drone da bulunur. Hem drone hem de ilk yardım çantası kullanılmadığı zamanlarda ambulansın çatısına takılabilir.

Oyuncak sedye, bir düğmeye dokunarak ambulanstan çıkarılabilir ve 8 cm uzunluğa kadar (dahil değildir) oyuncak figürleri taşıyabilir. Paket içeriği: Ambulans (35,5x13,5x18 cm), sedye, drone, ilk yardım çantası, 3 adet teşhis kartı ve piller.

Dickie Toys'dan üstün kaliteli oyuncak

Oyuncak sektöründeki 50 yılı aşkın tecrübemizle, her yaş grubundan çocuğu nasıl eğlendireceğimizi biliyoruz. En küçük çocuklar bile çok çeşitli eğlenceli özellikleri keşfedebilir ve deneyebilir.

Dickie Toys'da motor becerileri geliştirmeyi ve yol güvenliği kavramını tanıtmayı hedefliyoruz. İster çocuğunuzun yatak odasında ister dışarıda, oyuncaklarımızın saatlerce sonsuz eğlence sunması garanti edilir.

Kutu Ölçüsü : 15 x 42 x 22 cm 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR