203713014 Iveco Günlük Ambulans - Simba
203713014 Iveco Günlük Ambulans - Simba

203713014 Iveco Günlük Ambulans (Eo_024.203713014)

Marka : Simba
Fiyat : ₺459,23  + KDV
KDV Dahil : ₺551,08
Dickie Oyuncakları – Iveco Daily ambulansı (sarı, 18 cm) – Işıklı ve sesli efektli ve oyuncak sedyeli (piller dahil) kurtarma aracı, 3 yaş ve üzeri çocuklar için oyuncak araç

• Tam donanımlı kurtarma aracı
– Bu ambulans, acil durumlar için tam donanımlıdır . tıpkı gerçek bir ambulans gibi herhangi bir acil durum ve yerleşik bir siren ve mavi ışıklara sahiptir!

• Resmi lisanslı
– Dayanıklı malzemelerden yapılmış 1:32 ölçekli (18 cm uzunluğunda) ambulans, Iveco Daily tarafından resmi lisanslıdır ve göz alıcı parlak sarı bir tasarıma sahiptir.

• Oyuncak sedye dahildir
– Katlanan sedyeye erişmek için ambulansın arka kapısı açılabilir – yaratıcı oyunlar için mükemmel!

• Piller dahildir: 3 yaş ve üzeri genç kurtarma çalışanları için tasarlanan oyuncak ambulans, ışık ve ses efektleri için pillerle birlikte gelir.

• Dickie Toys
– Çocuklar için araç markası! Özelliklerle dolu yarış araçlarından büyük kamyonlara kadar, aklımızda her zaman aynı hedef var: çocukları gülümsetmek. Oyuncağınızı paketinden çıkarın ve eğlence başlasın!

3 yaş ve üzeri çocuklar için oyuncak ambulans Gelişmekte olan genç kurtarma görevlileri için en iyi oyuncak!

Iveco Daily tarafından resmi olarak lisanslanan bu 1:32 ölçekli oyuncak ambulans, tipik ambulans özelliklerine sahip orijinal ve girift detaylı bir tasarıma sahiptir.

Sedyeli, ışıklı ve ses efektli minyatür ambulans Tıpkı gerçek bir ambulans gibi, yaralı hastaları hastaneye nakletmek için arka kapılar açılabilir. Set ayrıca, kurtarma alanına ulaşmak için katlanan tekerleklere sahip turuncu bir sedye ile birlikte gelir.

Hasta araca yüklendikten sonra tekerlekler tekrar yukarı katlanabilir.

Gerçekçi özellikler
– yaratıcı oyunlar için mükemmel Bu oyuncak ambulansla, küçük çocuğunuz hayal gücünü serbest bırakabilir ve bir kurtarma görevlisi gibi davranabilir.

Oyuncak araç, dönen tekerleklerin yanı sıra tıpkı gerçek bir ambulans gibi gerçekçi ışık ve ses efektlerine de sahiptir! Gerekli piller (2x 1,5 V AAA R03) sete dahildir.

Gelişmekte olan genç kurtarma çalışanları için mükemmel bir hediye! Parlak sarı bir tasarıma sahip olan bu 18 cm'lik oyuncak ambulans, pek çok özelliğe sahiptir ve 3 yaş ve üzeri, yetişmekte olan genç kurtarma çalışanları için harika bir hediyedir.

Dickie Toys'dan üstün kaliteli oyuncak Oyuncak endüstrisindeki 50 yılı aşkın deneyimimizle, tüm farklı yaş gruplarından çocukları nasıl eğlendireceğimizi biliyoruz.

En küçük çocuklar bile çok çeşitli eğlenceli özellikleri keşfedebilir ve deneyebilir. Dickie Toys'da motor becerileri geliştirmeyi ve yol güvenliği kavramını tanıtmayı amaçlıyoruz.

İster çocuğunuzun yatak odasında ister dışarıda, oyuncaklarımızın saatlerce sonsuz eğlence sunması garanti edilir.

Kutu Ölçüsü : 8,5 x 24,5 x 12,5 cm 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR