203716025 Mercedes-Benz Sprinter Kurtarma - Simba
203716025 Mercedes-Benz Sprinter Kurtarma - Simba

203716025 Mercedes-Benz Sprinter Kurtarma (Eo_024.203716025)

Marka : Simba
Fiyat : ₺995,11  + KDV
KDV Dahil : ₺1.194,13
Dickie Oyuncakları

– Mercedes-Benz Sprinter kurtarma aracı (34,5 cm)
– 3 yaş ve üzeri çocuklar için sirenli, mavi ışıklı ve ambulans aksesuarlarına sahip büyük oyuncak araç

• Geniş tasarım
– 34,5 cm uzunluğunda, resmi lisanslı bu Mercedes-Benz ambulansı ( 1 :16 ölçekli), aksesuarları veya diğer oyuncakları saklamak için bol miktarda alana sahiptir.

• Dahili siren ve mavi ışıklar
– 3 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanan araçta, ışık ve ses efektlerini etkinleştirmek için tavana monte edilmiş bir düğme bulunur (gerekli piller sete dahildir).

• Özellik dolu tasarım
– Ambulans, ön, arka ve yanlarda açılan kapıların yanı sıra detaylı iç mekanın yakından görülebilmesi için çıkarılabilir bir çatı ile donatılmıştır.

• Gerçekçi aksesuarlar
– Set ayrıca tipik kurtarma senaryolarını canlandırmak için bir sedye, doktor çantası ve defibrilatör gibi çok sayıda gerçekçi aksesuar içerir.

• Dickie Toys – Çocuklar için araç markası! Küçük çocuklar için özelliklerle dolu oyuncaklar: Aklımızda her zaman aynı hedef var - çocukları gülümsetmek. Oyuncağınızı paketinden çıkarın ve eğlence başlasın!

3 yaş ve üzeri çocuklar için oyuncak ambulans Mercedes-Benz'in resmi lisanslı bu Sprinter'ı 34,5 cm uzunluğundadır ve tavana monte bir düğmeyle etkinleştirilebilen gerçekçi ışık ve ses efektleri dahil birçok kurtarma temalı işlevle birlikte gelir.

Gerekli piller (2x 1,5 V R6) ürüne dahildir Gelişmekte olan genç kurtarma çalışanları için büyük oyuncak ambulans 3 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanan bu özelliklerle dolu oyuncak ambulans, tipik kurtarma temalı senaryoları canlandırmak için mükemmeldir.

Sette oyuncak ambulansın yanı sıra bir sedye ve doktor çantası ve taşınabilir defibrilatör gibi diğer temel kurtarma malzemeleri de bulunur. Zengin özelliklere sahip kurtarma aracı Ambulans, itmeli bir tasarıma sahiptir ve hastaları en yakın hastaneye nakletmek için geniş bir iç mekana sahiptir.

Aracın kapıları ve tavanı açılarak iç mekanın yakından görünümü elde edilebilir. Dickie Toys'dan üstün kaliteli oyuncak Oyuncak sektöründeki 50 yılı aşkın tecrübemizle, her yaş grubundan çocuğu nasıl eğlendireceğimizi biliyoruz.

En küçük çocuklar bile çok çeşitli eğlenceli özellikleri keşfedebilir ve deneyebilir. Dickie Toys'da motor becerileri geliştirmeyi ve yol güvenliği kavramını tanıtmayı hedefliyoruz. İster çocuğunuzun yatak odasında ister dışarıda, oyuncaklarımızın saatlerce sonsuz eğlence sunması garanti edilir.

Kutu Ölçüsü : 12 x 38 x 17 cm 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR