203763009 Hız Tronik - Simba
203763009 Hız Tronik - Simba

203763009 Hız Tronik (Eo_024.203763009)

Marka : Simba
Fiyat : ₺577,11  + KDV
KDV Dahil : ₺692,53
Dickie Oyuncakları
– Yanıp sönen ışıklar ve müzik eşliğinde Speed ​​Tronic – Sürtünmeli motorlu "Streets N Beatz" araba, 20 cm, piller dahildir, 3 yaş ve üzeri çocuklar için oyuncak

• Özelliklerle dolu yarış aracı
– "Streets"ten Speed ​​Tronic yarış arabası N Beatz" serisi, etkileyici hızları çarpıcı ışık ve ses efektleriyle birleştiriyor
- tüm genç yarış hayranları için olmazsa olmaz!

• 3 yaş ve üstü çocuklar için
– Model araba (20 cm), itildiğinde tekerlekleri ileri iten bir sürtünme motoru ile donatılmıştır.

• Dayanıklı tasarım
– Yarış arabası, uzun bir kullanım ömrü sağlamak için sağlam malzemelerden yapılmıştır ve yerleşik müzik ve ışık sistemi için pillerle birlikte gelir.

• Harika bir koleksiyoncu ürünü
– "Streets N Beatz" araçlarının tüm koleksiyonunu bir araya getirin ve çarpıcı ışık ve ses efektleriyle arkadaşlarınızı etkileyin!

• Dickie Toys
– Çocuklar için araç markası! Özelliklerle dolu yarış araçlarından büyük kamyonlara kadar, aklımızda her zaman aynı hedef var: çocukları gülümsetmek. Oyuncağınızı paketinden çıkarın ve eğlence başlasın!

"Streets N Beatz" oyuncak arabalar: genç yarış tutkunları için özelliklerle dolu araçlar!

Yerleşik müzik, çarpıcı ışık efektleri ve etkileyici hızlar: Dickie Toys "Streets N Beatz" serisinden Speed ​​Tronic, küçük çocuğunuzu eğlendirecek!

Öne Çıkanlar:
• Sürtünme motoru
• Uzunluk: 20 cm
• Ses, yerleşik müzik çalar ve yanıp sönen ışıklar
• Piller: 3x 1,5 V AA R06 (dahildir) Özelliklerle dolu yarış arabası

Bu yolun kralı, göz alıcı sarı bir şasi ile gelir ve etkileyici bir dizi ışık ve ses efektine sahiptir.

Model araç koleksiyonunuzda ne varsa, bu speedster'ın gösterinin yıldızı olması garanti! Sürtünme motorlu oyuncak araba Tüm "Streets N Beatz" arabaları, araç itildiğinde tekerlekleri ileri iten bir sürtünme motoruyla donatılmıştır.

3 yaş ve üstü çocuklar için "Streets N Beatz" araçları aynı zamanda harika hediyeler ve koleksiyon öğeleridir: her araç farklı sesler çıkarır ve aksiyon dolu yarış sahnelerini canlandırmak için mükemmeldir - olasılıklar sonsuzdur!

Dickie Toys'dan üstün kaliteli oyuncak Oyuncak sektöründeki 50 yılı aşkın tecrübemizle, her yaş grubundan çocuğu nasıl eğlendireceğimizi biliyoruz. En küçük çocuklar bile çok çeşitli eğlenceli özellikleri keşfedebilir ve deneyebilir.

Dickie Toys'da motor becerileri geliştirmeyi ve yol güvenliği kavramını tanıtmayı hedefliyoruz. İster çocuğunuzun yatak odasında ister dışarıda, oyuncaklarımızın saatlerce sonsuz eğlence sunması garanti edilir.

Kutu Ölçüsü : 10,2 x 24,5 x 12,5 cm 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR