Cool Maker Go Glam Benzersiz Tırnak Salonu
Cool Maker Go Glam Benzersiz Tırnak Salonu
Cool Maker Go Glam Benzersiz Tırnak Salonu
Cool Maker Go Glam Benzersiz Tırnak Salonu
Cool Maker Go Glam Benzersiz Tırnak Salonu

Cool Maker Go Glam Benzersiz Tırnak Salonu (ht_SPM-6065870)

Marka : Spinmaster
Fiyat : ₺820,47  + KDV
KDV Dahil : ₺984,57
Cool Maker Go Glam Benzersiz Tırnak Salonu
 

Cool Maker GO GLAM U-nique Tırnak Kiti ile tamamen size özel manikürleri tasarlayın!

Bir tasarım seçin ve desen transfer alanına yerleştirin. Daha sonra tırnaklarınızı pembe veya mor toksik olmayan GO GLAM çocuk ojesiyle boyayın ve tırnaklarınızın kuruması için beş dakika bekleyin. Bölmenin simgeleri arasında gezinmek için damgalayıcının üst kısmındaki vizörü kullanın, ardından parmağınızı damgalayıcıya yerleştirin ve damgalamak için tuşuna basın.

Aralarından seçim yapabileceğiniz 120 benzersiz simgeyle, tırnaklarınızı en üst düzeyde kişiselleştirme için kişiselleştirmek üzere tasarım bölmelerini karıştırıp eşleştirebilirsiniz. Harf tasarım bölmesini kullanarak adınız gibi özel mesajları bile damgalayabilirsiniz! Tırnaklarınızı tasarladıktan sonra ayak parmaklarınızı da süslemeyi unutmayın.

İşiniz bittiğinde tasarım bölmelerini kutularına yerleştirin ve her şeyi hareket halindeyken şıklık için mükemmel olan modaya uygun metalik saklama çantasının içinde saklayın.

Bu hepsi bir arada Cool Maker tırnak damgalama seti yatıya kalma, evde spa günleri, doğum günü partileri ve daha fazlası için mükemmel bir aktivitedir. Cool Maker kız çocuklarına yönelik oyuncaklardır ve kendin yap el işleri, 8 yaş ve üzeri kızlar için harika hediyelerdir. Cool Maker GO GLAM U-nique Tırnak Kiti ile tırnaklarınızı boyayın ve kişiselleştirin!

Bu ev tipi tırnak tasarım seti, tırnaklarınızı istediğiniz şekilde süslemenize ve şekillendirmenize olanak tanır. Taşınabilir bir tırnak zımbası, beş tasarım bölmesi, iki renkli GO GLAM oje, üst kat, ayak parmağı ayırıcı, tasarım bölmeleri için kutu ve modaya uygun bir saklama çantası dahil olmak üzere her boyutta 250'ye kadar tırnak tasarlamak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Çocukların, el-göz koordinasyonlarını ve motor becerilerini artırır. Hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını destekler. Çocuklarda el becerilerinin gelişmesinde önemli rol oynar.

Cool Maker Go Glam Benzersiz Tırnak Salonu setinde; 1 adet Cool Maker Go Glam taşınabilir tırnak damgalayıcı, 5 adet tasarım bölmesi, 2 adet Go Glam oje, parmak ayırıcı, kartuş kılıfı, saklama çantası ve talimat kılavuzu bulunmaktadır.

Çanta ölçüsü: 20 x 5 x 10 cm

 



Yaş Grubu : 8+ Yaş
Barkodu: 778988443606
Item No : SPM-6065870
Kutu Ölçüleri : 20 x 5 x 20,5 cm.
Desi Değeri: 1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR