F3895 Transformers Rise of The Beasts Küçük Figür +6 yaş
F3895 Transformers Rise of The Beasts Küçük Figür +6 yaş
F3895 Transformers Rise of The Beasts Küçük Figür +6 yaş
F3895 Transformers Rise of The Beasts Küçük Figür +6 yaş
F3895 Transformers Rise of The Beasts Küçük Figür +6 yaş

F3895 Transformers Rise of The Beasts Küçük Figür +6 yaş (Eo_HSB.L.F3895)

Marka : Hasbro
Fiyat : ₺238,00  + KDV
KDV Dahil : ₺285,60
Klasik Transformers robotları ve canavar robotlar, destansı bir ittifakta güçlerini birleştiriyor! Savaşa hazırlanmak için Transformers Rise of The Beasts Küçük figür oyuncaklarını diğer Beast Alliance figürleriyle birleştirin! (Her biri ayrı ayrı satılır, stok süresine bağlıdır.) Dünya'daki savaş artık kahraman Autobot'lar ve kötü Decepticon'lar arasında değil. Transformers: Canavarların Yükselişi, 90'ların dünyasında dolaşan destansı bir macerasında gizemli yeni gruplar, Maximals, Predacons ve Terrorcons'u tanıtıyor. Yeni Transformers filmi Transformers: Rise of the Beasts'ten ilham alan Transformers Rise of The Beasts Küçük Figür çocuk oyuncakları ile nihai canavar ittifakını kurun ve savaşa hazırlanın!

EN İYİ CANAVAR İTTİFAKINI KUR:  Klasik Transformers robotları ve canavar robotları, destansı bir ittifak güçlerini birleştiriyor! Savaşa hazırlanmak için Transformers Rise of The Beasts Küçük figürlerini canavar silah figürleriyle birleştirin (her biri ayrı satılır, stoklarla gelebilir)

BEAST BATTLE MASTERS:  7,5 cm'lik oyuncaklar, canavar modundan silah parçaları ve geri dönüşe dönüşür. Diğer Beast Alliance Transformers aksiyon figürlerini silahlandırmak için silah modunda şekil almak (her biri ayrı satılır, stoklarla gelebilir)

2 MOD:  Bu Transformers aksiyon figürleri, canavar modundan silahın dönüşümü

TRANSFORMERS: Canavarların Yükselişi:  Beast Alliance oyuncakları, destansı Transformers filmi Transformers: Canavarların Yükselişinden ilham alan robot ve canavar karakterlerini içerir!

DAHA FAZLA TRANSFORMERS FİLMİ OYUNCAK ARAYIN:  Transformers Rise of The Beasts Küçük Figürleri, diğer Beast Alliance figürleriyle çapraz uyumludur. Nihai canavar ittifakını bileşenleri için çocuklar için diğer Beast Alliance oyuncak robotlarını toplayın (Her biri ayrı satılır, stoklarla karşılaşırız)

Uyarı:  Boğulma Tehlikesi -- Küçük parçalar. 3 yaşında küçük çocuklar için değildir

Paket Ölçüsü: 4x11x17 cm

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR