F5112 Baby Alive Köpüklü Saç Tasarım Eğlencesi +3 yaş
F5112 Baby Alive Köpüklü Saç Tasarım Eğlencesi +3 yaş
F5112 Baby Alive Köpüklü Saç Tasarım Eğlencesi +3 yaş
F5112 Baby Alive Köpüklü Saç Tasarım Eğlencesi +3 yaş

F5112 Baby Alive Köpüklü Saç Tasarım Eğlencesi +3 yaş (Eo_HSB.S.F5112)

Marka : Hasbro
Fiyat : ₺1.635,47  + KDV
KDV Dahil : ₺1.962,56
Baby Alive Köpüklü Saç Tasarımı Eğlencesi ile köpüklü bir salon! Gelecek vadeden küçük saç stilistleri, saçlı oyuncak bebeklerini şekillendirme koltuğuna yerleştirebilir ve sabun köpüğü salonundaymış gibi yapabilir. Bu Baby Alive oyuncak bebek setinde, bir kuaför sandalyesi ve baloncuk solüsyonunu karıştırmak için bir kap bulunur. Ayrıca tarak, şekillendirme aleti, hayali fön makinesi, ayna ve saç tokası gibi taklit salonu Baby Alive bebek aksesuarları içerir.


Çocuklar köpük solüsyonunu sandalyeye dökebilir, sandalyenin kolundaki düğmeye basabilir ve kafasında baloncuk oluşumunu izleyebilir! Köpükleri şekillendirmek ve fırçalanabilir saçlarını şekillendirmek için oyuncak bebek saç aksesuarlarını kullanın - sonra aynasında görünüşünü gösterin! Baloncuklu solüsyon bittiğinde, köpüklü eğlencenin devam etmesi için kendi çocuklarınızın şampuanını veya şeffaf baloncuklu solüsyonu kullanın. Saçları ve aksesuarlarıyla birlikte bu Sudsy Şekillendirici oyuncak bebek, 3 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklar için harika taklit kuaför oyuncaklarıdır. Baby Alive bebekleriyle oynamayı seven çocuklara doğum günleri ve tatiller için harika hediyeler yapın.

ÇOK FAZLA EĞLENCELİ SAÇ MODELİ: Bebeğinizin saçlarını onun tokasından çıkan köpüklerle tarayın! Çocuklar bu bebeği tıpkı kuaförde olduğu gibi saç tarama sandalyesine oturtabilir. SALON SANDALYESİ VE SAÇ TARAMA AKSESUARLARI: Bu 30 cm’lik Baby Alive oyuncağı, salon sandalyesi ve taban ile birlikte oyuncak saç kurutma makinası, ayna ve toka gibi salon aksesuarları içerir.

BEBEĞİ SALON KOLTUĞUNA BAĞLAYIN: 3 yaş ve üzerindeki çocuklar, oyuncakla birlikte verilen bardaktaki köpük solüsyonunu karıştırıp sandalye aksesuarına dökebilir, ardından şampuan pompasına basabilir ve bebeğin kafasında baloncukların oluşmasını izleyebilir.



BENZERSİZ KÖPÜKLÜ STİLLER YARATAN UYGULAMALI EĞLENCE: Kuaförcülük oynayın ve köpükleri oluşturmak, bebeğin saçını taramak ve şekillendirmek için oyuncak aksesuarlarını kullanın. Sonra da bebeğe oyuncakla birlikte gelen aynaya bakarak ne kadar sevimli olduğunu söyleyin.

ÇOCUK ŞAMPUANI İLE DE OYNANABİLİR: Çocuklar bu oyuncakla tekrar tekrar oynayabilir! Daha fazla köpük yapmak istediğiniz zaman evde bulunan bir çocuk şampuanı da kullanabilirsiniz.

Tek Paket Ölçüsü:11 x 33 x 25

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR