F7972 Marvel - X-Men Titan Hero Figür
F7972 Marvel - X-Men Titan Hero Figür
F7972 Marvel - X-Men Titan Hero Figür

F7972 Marvel - X-Men Titan Hero Figür (Eo_HSB.H.F7972)

Marka : Hasbro
Fiyat : ₺465,86  + KDV
KDV Dahil : ₺559,03
X-MEN Titan Hero Serisi aksiyon figürü ile düşmanlara dur deyin! 30,5 cm'lik Wolverine aksiyon figürü, çocukların figürü pozlandırabilmesi ve pençe kesme, aksiyon dolu maceralar hayal edebilmesi için 5 eklem noktasına sahiptir! Marvel'dan ilham alan destansı maceralar yaratın ve Wolverine olarak X-Men'in bir parçası olun ve dünyayı kötü adamlardan kurtarın! Bu Wolverine aksiyon figürü, süper kahraman hayranları ve 4 yaş ve üzeri çocuklar için muhteşem bir hediyedir!

WOLVERINE: Wolverine, iyileştirici faktör güçleri ve her iki elinde üç adet geri çekilebilir adamantium pençesi olan, sayamayacağı kadar çok savaş görmüş huysuz bir mutanttır.

30,5 cm'lik Aksiyon Figürü: Bu 30,5 cm ölçekli Wolverine aksiyon figürü, aksiyon hareketleriyle dolu heyecanlı bir pozlar verebilmesi için 5 eklem noktasına sahiptir.

MARVEL SÜPER KAHRAMAN KOLEKSİYONU: Aksiyon dolu Marvel'den Esinlenen maceralar yaratmak için aksiyona ve Marvel Süper Kahraman aksiyon figürlerini toplama eğlencesine katılın!

DİĞER X-MEN AKSİYON FİGÜRLERİNE VE OYUNCAKLARINA BAKIN: Marvel Evreninden ilham alan diğer X-Men aksiyon figürlerini ve oyuncaklarını aramaya devam edin (Her biri ayrı satılır. Stoklarla sınırlıdır.)

Şekil ölçeği: 30,5 CM

Uyarı: Küçük parçalar oluşabilir.

Paket Ölçüsü: 5x10x30 cm

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR