Peppa Pig Dev Kulüp Evi Oyun Seti F3556
Peppa Pig Dev Kulüp Evi Oyun Seti F3556

Peppa Pig Dev Kulüp Evi Oyun Seti F3556 (ht_INT-F3556)

Marka : Hasbro
Fiyat : ₺1.665,08  + KDV
KDV Dahil : ₺1.998,09
Peppa Pig Dev Kulüp Evi Oyun Seti F3556


Okul öncesi çocuklar ile 3 yaş ve üzeri Peppa hayranları, Peppa'nın Çocuklara Özel Eğlence Evi oyun setiyle oynarken kendilerini Peppa'nın Eğlence Evi'nin gerçek üyeleri gibi hissedebilecek. Dizideki eğlence mekanından esinlenilen oyun seti, durak ve fırın arka planını gösteren hareketli bir duvar içerir. Figürü etkin noktaya yerleştirdiğinizde eğlence evinden gelen farklı eğlence evi sesleri ve cümleleri duyarsınız! Peppa ve arkadaşı Rebecca bugün ne oyunlar oynayacak? Fırın/yazar kasa, döndürülebilir masalı 2 sandalye ve büfe standı dahil olmak üzere çocukların aralarından karar verebileceği çok sayıda eğlenceli aksesuar vardır. Dış mekanlarda eğlenmeniz için çıkarılabilir kaydırak, lastik salıncak ve insanların buranın ""çocuklara özel"" bir eğlence alanı olduğunu bilmesini sağlayan, çatıya asabileceğiniz bir bayrak bile var! Oyun seti çocukları yalnızca eğlendirmekle kalmayıp hayal güçlerini de harekete geçirmelerine yardımcı olabilecek müthiş bir hediyedir.

PEPPA'NIN ÇOCUKLARA ÖZEL EĞLENCE EVİ OYUNCAĞI, Peppa ve arkadaşlarıyla oynayabileceğiniz FANTASTİK EĞLENCELERLE DOLU! Bu 11 parçalı oyun seti 2 figür, 7 aksesuar ve eğlence merkezine yerleştirebileceğiniz ""sadece çocuklar"" işaretiyle birlikte gelir.

HİKAYEYİ DEĞİŞTİREN HAREKETLİ DUVARLAR! Döner duvar, fırın sahnesini ve mağaza sahnesi gösterir. Duvarı hareket ettirip figürü etkin noktaya yerleştirdiğinizde eğlence evinden gelen farklı eğlence evi sesleri ve cümleleri duyarsınız.

EĞLENCELİ AKSESUARLAR: Çocuklar, Peppa ve Rebecca Rabbit'in fırıncılık oynadığını hayal edebilir veya 2 sandalyeye, çevrilebilir bir masaya ve bir büfeye dönüşen bir fırında durabilir.

""DIŞ MEKAN"" AKSESUAR EĞLENCESİ DE VAR: Eğlence evinin üyeleri dışarıda oynamak istediğinde, evin hemen yanındaki balkonun hemen dışında çıkarılabilir bir kaydırak ve bir lastik salıncak var.

 

 

Yaş Grubu : 3+ Yaş
Barkodu: 5010994118419
Item No : INT-F3556
Kutu Ölçüleri : 47,5 x 34 x 14,5 cm.
Desi Değeri: 8
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR