Şişirilebilir Pompalı Ortopedik Boyun Seyahat Yastığı
Şişirilebilir Pompalı Ortopedik Boyun Seyahat Yastığı
Şişirilebilir Pompalı Ortopedik Boyun Seyahat Yastığı
Şişirilebilir Pompalı Ortopedik Boyun Seyahat Yastığı
Şişirilebilir Pompalı Ortopedik Boyun Seyahat Yastığı

Şişirilebilir Pompalı Ortopedik Boyun Seyahat Yastığı (son_ANKAK-2376851049)

Fiyat : ₺151,20  + KDV
KDV Dahil : ₺166,32

Boyun ağrısı mı çekiyorsunuz? Sizleri bu boyun ağrılarından kurtulmanıza yardımcı olacak, inanılmaz bir ürünle tanıştırıyoruz. Yüksek kaliteli Seyahat Boyun Yastığınızla boynunuz artık ağrımayacak. 

Şişirilebilir Pompalı Ortopedik Boyun ve Seyahat Yastığı ile seyahat ederken, evde, işyerinizde, tatilde boyun ağrısına son vereceksiniz ve şişirilebilir özelliği ile çantanızda rahatlıkla taşıyabileceksiniz.
Yıllarca süren klinik tedavilerinin sonucu olarak geliştirildi. Boyun ağrıları, kol ağrıları ve uyuşan kollarınız için bire bir. Bir kere deneyip kullanan herkes gibi ürünümüzü tanıyınca ondan sizde vazgeçemeyeceksiniz.
Bu Akıllı Boyun Diski, boyun ağrılarını önlemek için geliştirilip, dizayn edildi. Akıllı Boyun Diski boynu çekme fonksiyonu ile rahatlatır.
Boyundaki gerilimin giderilmesini sağlar. Kas spazmlarının, boyundaki stres ve baskının, omuz ve baş kısımları gibi birçok bölgenin ağrısının giderilmesine yardımcı olur.

Ayrıca Bu Akıllı Boyun Diski sizin Estetik olarak doğru ve güzel bir duruşa sahip olmanıza, boyun kaslarını gererek kırışıklıklarının giderilmesi yardımcı olacaktır.
Akıllı Boyun Diski omur hastalıklarını iyileştirmeye, kanın boyun ve beyne iyi iletilmesini geliştirmeye yardımcı olur.
Eğer boyun ağrınız varsa, baş ağrınız varsa, kollarda uyuşma yada soğuma ,uyku probleminiz varsa bu ürün sizler için biçilmiş kaftan. 20 dakika kullanın ve bu dertleri nasıl giderdiğini görün. Yeni bir tip materyalden yapılan bu ürün yumuşak dokuludur ve konfor içinde kullanım sağlar. Hızlı etki gösterir, güvenlidir ve hiç bir yan etkisi yoktur. Ürünümüz, çekiş gücü ile vücudumuzun 20 kg’a kadar olan ağırlığını taşır.

Bu ürünü kendi kendinize, istediğiniz an, istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. İddia ediyoruz; Akıllı Boyun Diski ile kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.
Kullanmaya başlarken düşük basınçla ve 5-10 dakika uygulama ile başlayıp, birkaç günde vücudunuzun olumlu bir gelişme kaydettiğini görebilirsiniz. Daha sonraki günlerde iki, üç defa 20-25 dakikalık uygulamalara çıkabilirsiniz.

Akıllı Boyun Diski, kullanmayı bitirdiğiniz zaman havasını kesik kesik bırakarak işlemi sonlandırabilirsiniz.
Ortalama bir İnsan kafası 4,5-,5,5 kg arasıdır. İnsanın boynu ve omzu başımızı doğru tutabilmek için çok yorulur. Her gün tekrarlanan günlük işler, fiziksel ve duygusal stres, hatalı uyku alışkanlığı, yanlış duruş, önceki boyun yaralanmaları zamanla boyun kaslarımızın spazmına ve sıkışmasına sebep olur.
Sıkışmış ve sertleşmiş boyun kasları ağrı yapar ve hareket kabiliyetimizi engellemeye başlar.Bununla birlikte en önemlisi, omurga diskleri zayıf olabilir ve bu da ağırlığın etkisi ile fıtık oluşumuna sebep olur. Baş, boyun ve kollar arasında sıkışma olması; kan dolaşımını engeller. Buda baş ağrısı, halsizlik, uyuşma ve kollarda soğukluk hissi yaratır.

İşte tüm bu durumlarda Akıllı Boyun Diski vazgeçilmez bir üründür;

Boyun ve omuz arasını gerginleştirip, vücudumuzun doğru durmasını sağlar.
Akıllı Boyun Diski, Diskler arasında basıncı düşürür, kan dolaşımı sağlar ve stresinizi alır. İyi hissetmek için yeri doldurulamaz bir yardımcıdır.
Evde, iş yerinde, sosyal hayatınızda kullanarak her gün, sağlık kalitenizi arttırabilirsiniz. Hiç korkmadan kullanın, boynunuzu gersin, yukarı çeksin, sizde muhteşem anların keyfini çıkarın. Bir kez deneyin ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. 
 
Ürün Özellikleri:
 
Şişirilebilir özelliğe sahip.
Ortopedik yapısı sayesinde boyun ağrısını engelleyecek bir ürün.
100% yeni ve yüksek kaliteli 
Hafif ve kullanımı kolay 
Rahat ve zararsız kullanım özelliği.
Erkek ve kadın için Ayarlanabilir 
Cırt cırtlı sabitlenme özelliği.
Küçük dizayn ve çantada taşınabilir özellik.
 
Kullanımı :
 
İlk Hava tapasını Sıkın. 
Hortumdaki Engelleyiciyi büyük kısmına doğru itin 
Havalı boyun yastığını boynunuza yerleştirin sonra engelleyiciyi küçük tarafına doğru sonuna kadar itin ve yavaş yavaş rahatsız etmeyecek kadar basıncını yükseltmek için şişirme pompası kullanın.
Kullanmanız bittiğinde hortumdaki engelleyici büyük tarafa doğru sonuna kadar itin ve hava tapasını gevşetin, yavaş yavaş havayı boşaltın
 
Paket İçeriği:
 
1 Adet Şişirilebilir Pompalı Ortopedik Boyun ve Seyahat Yastığı

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR